nieuws

Bus gestolen? BusinBedrijf en Interpolis komen met de oplossing!

Gebruik

Is jouw bedrijfswagen de essentiële schakel in je bedrijf en kan je ‘m echt niet missen? Dan is dit misschien interessant nieuws voor je. Bedrijfswageninrichter BusinBedrijf en verzekeraar Interpolis hebben hun krachten gebundeld en samen een nieuwe, slimme diefstaloplossing ontwikkeld: ZekerVanJeBus.

Bus gestolen? BusinBedrijf en Interpolis komen met de oplossing!

Wist je dat er in 2017 1.563 bestelauto’s werden gestolen? Hopelijk zat die van jou daar niet bij! Interpolis en BusinBedrijf hebben als doel om jou te ondersteunen bij het ondernemen. En stel, je bus wordt gestolen. Dan sporen zij met ZekerVanJeBus jouw bedrijfswagen in heel Europa op en brengen deze zo snel mogelijk bij je terug. Zo kun je na diefstal snel weer aan het werk. Met jouw éigen bus. Hoe? Wij leggen het je uit.

Wat is ZekerVanJeBus?

ZekerVanJeBus helpt je in geval van diefstal. Jouw bedrijfswagen kan ermee in heel Europa worden opgespoord als deze gestolen wordt. Het begint bij een volgsysteem voor jouw bedrijfswagen, dat onzichtbaar in je bestelauto wordt gemonteerd. En, heel fijn voor jou als drukke ondernemer: de montage duurt niet langer dan een uur en is dus klaar terwijl je wacht. Het systeem zendt niet continu een signaal uit; dieven kunnen het signaal op die manier niet opvangen of verstoren (ook wel ‘jammen’ genoemd).

Bedrijfswagen toch gestolen?

Overkomt het je toch dat jouw bestelauto is gestolen? Dan meld je de diefstal bij de schademeldcentrale. Op dat moment wordt het volgsysteem aangezet en gaan de mensen van ZekerVanJeBus op zoek naar jouw bedrijfswagen. Zodra ‘ie is gevonden, zorgen zij dat je bus bij jou terugkomt. Op die manier kan je zo snel mogelijk weer aan het werk. Met jóuw bedrijfswagen.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk heb je liever dat jouw kostbare-bezit-op-wielen en de spullen die je erin hebt liggen helemaal niet gestolen worden. ZekerVanJeBus kan Bus gestolen? Dit is de oplossing!je daarom uitbreiden met:

  • slamlock-sloten: met deze sloten krijgen dieven de laadruimte onmogelijk open;
  • stuurslot: voorkomt dat een dief met jouw bus wegrijdt;
  • trekhaakslot: blokkeert de achterdeur of klep van de bestelauto.

Beschikbaar vanaf januari 2019

Begin jij 2019 met het goede voornemen om dieven (voortaan) te slim af te zijn? Meld je nu alvast vrijblijvend aan voor ZekerVanJeBus! Je ontvangt dan in januari een bericht en als jij bij een van de 150 eerste gebruikers hoort, krijg je ZekerVanJeBus tegen kostprijs van € 225,- voor het volgsysteem, inclusief montage. Daarnaast betaal je nog € 3,- per maand voor de connectiviteit van het volgsysteem. Hoe de prijzen daarna zullen zijn is ons nog niet bekend.

Lees meer over het beveiligen van jouw bedrijfswagen.

Reageer op dit artikel