nieuws

Open dag bij Sortimo Bedrijfswageninrichting

Gebruik

Sortimo Nederland B.V. en Sortimo Bedrijfswageninrichting gooien hun deuren open! Op zaterdag 24 november 2018 is er tussen 10:00 en 16:00 uur een open dag bij het bedrijf in Moordrecht.

Open dag bij Sortimo Bedrijfswageninrichting
Sortimo gooit haar deuren open tijden de open dag op 24 november 2018

Tijdens de open dag zijn Sortimo Nederland B.V. en Sortimo Bedrijfswageninrichting beide opengesteld voor bezoek. Je krijgt de kans om zelfstandig of onder begeleiding een kijkje te nemen in het nieuwe pand.

Professionele bedrijfswageninrichting zorgt voor orde en structuur in je laadruimte. En dat geeft weer overzicht op al het meegenomen werkmateriaal.

Open dag Sortimo“De rekken van Sortimo zijn zo ontworpen dat een mobiele werkdag professioneler, veiliger en economisch efficiënter verloopt. De ordeningssystemen maken een perfecte, intuïtieve hantering mogelijk. Het bespaart lange zoektijden naar het passende gereedschap en maken kinderspel van het beveiligen van de lading”, schrijft het merk op hun website.

Wil je zien waar en hoe Sortimo werkt? Kom dan op 24 november aanstaande tussen 10:00 en 16:00 uur naar de Grote Esch 901 in Moordrecht!

 

Reageer op dit artikel