nieuws

Prijzen nieuwe Peugeot Rifter bekend

Aanschaf

De prijzen van de nieuwe Peugeot Rifter zijn bekend! De personenvariant van de Peugeot Partner is standaard uitgerust met i-Cockpit en biedt ruimte aan tot wel zeven zitplaatsen. Hij kent een vanafprijs van 29.820 euro, inclusief btw, bpm en de kosten voor het rijklaar maken.

Prijzen nieuwe Peugeot Rifter bekend

De Rifter is de opvolger van de Partner Tepee en kan je het beste zien als de personenautovariant van de Peugeot Partner. Samen met de Citroën Berlingo en Opel Combo, wist het PSA-drietal eerder dit jaar al de titel International Van of the Year in de wacht te slepen.

Vijf of zeven zitplaatsen

De MPV mét de mogelijkheid om veel laadruimte te creëren, is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen. Daarnaast is de auto standaard voorzien van de i-Cockpit, met onder andere een compact stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en een head-up instrumentenpaneel. De vanafprijs van de nieuwe Rifter in de basisversie Active PureTech 110 S&S is 29.820 euro, inclusief btw, bpm en kosten voor het rijklaar maken.

Drie uitrustingsniveaus

Je kan bij de Peugeot Rifter kiezen uit drie uitrustingsniveaus: Active, Allure en GT Line. De bagageruimte varieert in de drie uitvoeringen van 775 liter tot wel 4000 liter bij de long met vijf zitplaatsen. Dat komt onder andere door de wegklapbare stoelen van de tweede zitrij en voorpassagiersstoel. Mede door de vlakke laadvloer is het mogelijk om voorwerpen tot wel 2,70 meter (standaard) of 3,05 meter (long) te vervoeren.

Vanafprijzen per uitvoering:
Rifter Active PureTech 110 S&S: 29.820 euro
Rifter Allure PureTech 110 S&S: 30.800 euro
Rifter GT Line 1.2 PureTech 110 S&S: 34.120 euro

Detail: de Rifter kwam onlangs goed uit de botstesten, al leverde dat heftige beelden op.

Foto's

Reageer op dit artikel