nieuws

Gezien op de BestelautoExpo: de BusBakfiets

Aanschaf

13 en 14 november stond de Expo in Houten volledig in het teken van bedrijfswagens. Van de nieuwste modellen bestelauto’s tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfswageninrichting. Het bedrijf BusBakfiets was er ook; een initiatief om je duurzaam en snel door de stad te verplaatsen. Maar wat is dat nou precies? Is het een bus of een bakfiets? Of… beide?

Gezien op de BestelautoExpo: de BusBakfiets

Als jij regelmatig met je bedrijfswagen de binnenstad in moet, dan weet je hoe lastig het kan zijn je door de smalle en drukke straten te bewegen. Door de invoering van milieuzones mag je sommige delen opeens niet meer in, het is vaak ontiegelijk druk en dan hebben we het nog niets eens over parkeren. Watn als je überhaupt al een plekje kunt vinden om jouw bus neer te zetten, dan mag je behoorlijk in de buidel tasten. Een middagje parkeren in hartje Amsterdam of Rotterdam is bepaald geen pretje voor de portemonnee. Daar komt nog eens bij op dat de grote hoeveelheid ronkende bedrijfswagens, vrachtwagens, bussen en andere voertuigen in de binnenstad ook niet bepaald bijdraagt aan het milieu.

De bakfiets mee in de bestelauto

E-Cargobikes zijn een goed alternatief voor bezorgen in de binnenstad, maar goed: als jij eerst een uur moet rijden voordat je uberhaupt in de binnenstad bent, dan doe je dat natuurlijk niet op de fiets. BusBakfiets brengt het beste van deze twee werelden bij elkaar: je neemt je e-cargobike namelijk gewoon mee in je bedrijfswagen. Je wagen parkeer je aan de rand van de stad, je haalt je e-cargobike uit je bus en werkt efficiënt en goedkoop je distributie- of serviceronde af. Geen problemen meer om de stad in te komen, geen lange zoektijden naar een passende parkeerplek en geen hoge parkeerkosten meer.

Het BusBakfiets pakket

Als je besluit een BusBakfiets pakket aan te schaffen, dan krijg je alle middelen om voortaan snel, duurzaam en makkelijk door de binnenstad te rijden. Van -natuurlijk- de e-bike tot aan een handige indeling voor in je bedrijfswagen. Het pakket bestaat uit:

  • een Urban Arrow Cargo L e-bike met een Bosch Performance 60Nm motor en 400Wh accu;
  • aluminium BusBakfiets Highvolume Cargobox met pianoscharnier zijlader en lader en neus toplader;
  • voorwielvanger tegen tussenschot en een achterwielklem in de laadruimte;
  • verstevigde aluminium oprijgoot

Daarnaast kun je er nog voor kiezen om een on-the-road oplaadsysteem in je bedrijfswagen te monteren en om je cargobike uit te rusten met maatwerkinrichting en uitneembare koffers van Sortimo.

En dit is hoe het werkt:

Reageer op dit artikel