nieuws

Voor ruig terrein: 4×4 op je Proace-bedrijfswagen

Aanschaf

Toyota had al de Proace-bedrijfswagen waarmee het bedrijf naar eigen zeggen “hard aan het groeien” is. Maar daar komt nu de variant met vier aangedreven wielen bij. Vanaf eind november.

Voor ruig terrein: 4×4 op je Proace-bedrijfswagen

Toyota importeur Louwman & Parqui en Automobiles Dangel hebben hiervoor een overeenkomst gesloten. Die laatste partij is sinds 1975 actief in het aanpassen van personen- en bedrijfswagens naar 4×4 aandrijving. De Proace-varianten krijgen een systeem dat voorzien is van elektronisch inschakelbare 4×4. Hierdoor is volgens Toyota de uitstoot en “het brandstofverbruik onder normale rijomstandigheden zeer laag, met een gunstig effect op de total costs of ownership.” De Proace kent een inhoud van 4,6 tot 6,6 vierkante meter. De 4×4-uitvoering kun je vanaf eind november op de Nederlandse prijslijsten terugvinden. Ze worden daarna geleverd via alle Toyota dealers in Nederland.

Reageer op dit artikel