nieuws

Volkswagen komt met badass-bedrijfswagen

Aanschaf

Het is wel een stoer geval, de Amarok Dark Label die Volkswagen onlangs introduceerde in Nederland.

Volkswagen komt met badass-bedrijfswagen

De speciale uitvoering valt op door zijn donkere kleuren en designdetails. De Amarok Dark Label is in een beperkte oplage uitgebracht.  Het voertuig kreeg de kleur ‘carbon steel grey’ mee. Zwarte sidebars, een matzwarte ‘stylingbar’, een design bumperinzet en 18 inch lichtmetalen velgen met antracietkleurige afwerking zorgen voor een badass-uitstraling.

Matzwarte uitvoering

Ook de matzwarte uitvoering van de portiergrepen en buitenspiegels kunnen we waarderen. Daarbij zijn de achterlichten donkergetint en de koplampen voorzien van Bi-Xenon verlichting en LED-dagrijverlichting.

Donkere kleuren zijn hét thema

Ook in het interieur zijn donkere kleuren hét thema: zo heeft de Dark Label zwarte hemelbekleding en vloermatten. De speciale Amarok heeft een  3.0 TDI V6 dieselmotor en vierwielaandrijving. Daarbij is er keus uit twee vermogensvarianten: 120 kW/163 pk of 150 kW/204 pk. De Amarok Dark Label komt na de zomer op de Nederlandse markt. De exacte specificaties en de prijzen worden in aanloop naar de introductie bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel