nieuws

Met je bestelbus goed voor de dag komen…

Aanschaf

Als ondernemer met je bestelbus goed voor de dag komen? Wat betreft Volkswagen mag de bus best wat extra luxe en looks bevatten.

Met je bestelbus goed voor de dag komen…

Daarom is hun  Transporter er nu ook in een sport-uitvoering. De fabrikant roemt in een persbericht de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur). Ook de sidestyling ter hoogte van de dorpels is uitgevoerd in zwart of grijs. “De subtiele striping op de flanken zet de strakke lijnvoering van de Transporter extra kracht bij”, juicht Volkswagen.

Sportpakket kost 700 euro

Verder heeft de sportieve Transporter sport-logo’s op de voorschermen en een rand die de achterbumper moet beschermen . De voorschermen en luxe vloermatten zijn voorzien van een sportembleem. Het sportpakket is leverbaar voor de Transporter Highline en Exclusive Edition (respectievelijk een gesloten bestelwagen en een dubbele cabine) en kost 700 euro.

Foto's

Reageer op dit artikel