nieuws

Binnenkort online: rijtest nieuwe Opel Combo

Aanschaf

Gastredacteur Joep van Rijtesten.nl ging voor ons op pad om de nieuwe Opel Combo te testen. De volledige rij-impressie met de gesloten bestel variant lees je volgende maand op JouwBedrijfswagen.nl. Hierbij alvast een voorproefje!

Binnenkort online: rijtest nieuwe Opel Combo
Dit is de nieuwe Opel Combo gesloten bestel

De nieuwe Opel Combo is compact vanbuiten, maar biedt binnen tot 3,9m3 laadruimte en een laadvermogen tot 1.000 kg. Samen met de nieuwe Peugeot Partner en Citroën Berlingo, op de IAA uitgeroepen tot International Van Of The Year 2019.

International Van Of The Year

De IVOTY-jury zegt dat deze compacte besteller beschikt over alle merkwaarden en merkkenmerken van Opel en dat combineert met een frisse benadering qua design, praktisch gebruiksgemak en comfort.

Ook roemt de jury de diverse rijhulpsystemen waarover de Combo beschikt. Zo scoort ‘ie onder andere punten met de Flank Guard, een systeem waarbij sensoren eventuele obstakels zien en daarmee helpen om krassen en deuken op de zijkant te voorkomen.

“De Opel Combo overtuigt op meerdere manieren en is voorzien van diverse noviteiten. De Combo biedt rijplezier, comfort en beschikt over moderne veiligheidstechnologieën”, aldus de IVOTY-jury.

Je kan ‘m al bestellen!

De nieuwe Opel Combo is per direct te bestellen vanaf € 13.599,- exclusief BTW en BPM. De personenvariant, de Opel Combo Tour, is leverbaar voor prijzen vanaf € 28.327,- inclusief BTW en BPM. Overigens is de Opel Combo Tour intussen een van de zes genomineerde auto’s voor de Europese Autobest 2019-verkiezing.

Foto's

Reageer op dit artikel