nieuws

Bestelauto Expo op 13 en 14 november 2018

Aanschaf

Op dinsdag 13 en woensdag 14 november 2018 vindt in Expo Houten de Bestelauto Expo plaats. Je krijgt de kans kennis te maken met nieuwe modellen lichte bedrijfswagens, er worden proefritten aangeboden en je kan je bij laten praten over de ontwikkelingen in de bestelautowereld.

Bestelauto Expo op 13 en 14 november 2018
De Bestelauto Expo vindt dit jaar plaats op 13 en 14 november

Bestelauto Expo is een beurs waar diverse bedrijven die te maken hebben met lichte bedrijfswagens hun producten en diensten laten zien. Je kan het evenement bezoeken om kennis en informatie te vergaren, om te netwerken en proefritten te maken, maar ook voor het taxeren en inruilen van je huidige bus en de aanschaf van nieuwe bestelauto’s.

Registreren

Je kan je nu al registreren als bezoeker van de Bestelauto Expo 2018. Na de bevestiging van jouw registratie, ontvang je een bevestigingsemail op het opgegeven emailadres. Een week voor aanvang van het evenement ontvang je dan je e-ticket. Zonder voorregistratie kost een entreeticket aan de deur € 50,- (excl. 21% BTW).

Kijk voor meer informatie over de Bestelauto Expo en het volledige beursprogramma op de website van de organisatie.

Reageer op dit artikel