nieuws

IVECO gaat off-road met de Daily

Aanschaf

IVECO was op de IAA in Hannover aanwezig met de nieuwe Daily 4 x 4 bestelwagens, met een volledige lijn van off- en on-road voertuigen. Jawel, allemaal vierwielaangedreven. De fabrikant zet met deze nieuwe generatie in op onder andere robuustheid en rijcomfort. 

IVECO gaat off-road met de Daily

Uitgebreid aanbod

Het aanbod is hiermee flink uitgebreid. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit verschillende Hi-Matic-versnellingsbakken met 8-traps versnellingen en diverse nieuwe bestelwagenversies. Er zijn cabine-, chassis en chassis-cabinemodellen beschikbaar in verschillende gewichtsklassen en je kunt zelf kiezen tussen een off-road configuratie of een all-road configuratie. Je kunt deze stoere bedrijfswagen dus volledig aanpassen aan jouw situatie.

Veiligheidsvoorzieningen

De 4 x 4 modellen van IVECO beschikken ook over een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die speciaal voor de line-up zijn ontwikkeld. Zo zijn ze voorzien van schijfremmen met ABS (antiblokkeerremsysteem) en ESP (elektronisch stabiliteitsprogramma).

Productie in eigen huis

IVECO produceert de nieuwe Daily 4 x 4 voertuigen volledig zelf, waardoor er geen aanpassingen nodig zijn door opbouwers. Daardoor hebben deze bedrijfswagens een kortere levertijd en een garantiedekking van het gehele voertuig.

Reageer op dit artikel