nieuws

1.000 euro laadtegoed bij nieuwe Nissan LEAF

Aanschaf

Nissan maakt elektrisch rijden niet alleen voor particulieren aantrekkelijker, maar ook voor ZZP’ers en mkb’ers. Bij aanschaf van een nieuwe LEAF ontvang je nu tijdelijk een laadtegoed van 1.000 euro. Hiermee kan de LEAF-rijder meer dan 15.000 kilometer gratis opladen.

1.000 euro laadtegoed bij nieuwe Nissan LEAF
De nieuwe Nissan LEAF kan ook zakelijk worden ingezet.

De laadpas met het gratis tegoed wordt uitgegeven door energieplatform Vandebron. Met de pas kunnen Nissan LEAF-rijders opladen bij meer dan 18.000 openbare laadpunten en snelladers in Nederland. Ook in het buitenland is de pas te gebruiken; de handige app van Vandebron vertelt rijders precies om welke laadpalen en snelladers het gaat.

Sleutelhanger

Het laadtegoed van 1.000 euro laat zich vertalen in 15.000 tot 20.000 kilometer elektrisch rijden (afhankelijk van laadtarieven en verbruik). Het tegoed is drie jaar geldig en is eventueel over te dragen aan een volgende eigenaar van de auto.

De LEAF-koper ontvangt een sleutelhanger van Vandebron die tevens dienstdoet als elektronische sleutel van de laadpalen. Vandebron rekent alleen in het tweede en derde jaar een abonnementstarief (3,50 euro per maand. Vandebron-klanten betalen 1,50 euro per maand) dat met het laadtegoed wordt verrekend. Vandebron betrekt energie rechtstreeks van zo’n honderd duurzame producenten in Nederland.

270 kilometer

Sinds begin 2018 levert Nissan de nieuwe LEAF met 40 kWh-batterij. Het bereik volgens de nieuwe WLTP-normen komt op gemiddeld 270 km. De nieuwe LEAF voorzieningen zoals ProPILOT, ProPILOT Park en e-Pedal. De prijzen beginnen bij 36.890 euro.

Van de nieuwe generatie LEAF zijn in Europa meer dan 37.000 exemplaren verkocht sinds de introductie van het model.

Reageer op dit artikel