nieuws

Sortimo WorkMo vloerschalen voor mobiel werkstation

Aanschaf

Sortimo breidt zijn assortiment uit met vloerschalen, speciaal voor het WorkMo mobiele werkstation. De nieuwe vloerschalen zijn vervaardigd uit hoogwaardig PA6 kunststof en zijn geschikt voor WorkMo-modules in alle breedtes.

Sortimo WorkMo vloerschalen voor mobiel werkstation

Doordat ze verzonken in de beschermvloer worden aangebracht, blijft de ruimte vrij wanneer geen WorkMo getransporteerd moet worden.

Voor extra veiligheid kan de WorkMo vastgesjord worden. Hiervoor worden vier aparte ProSafe-verankerpunten meegeleverd, voor montage naast elk van de vier vloerschalen. Naast de vloerschalen en ProSafe-verankerpunten, zit ook het nodige montagemateriaal in de set.

De WorkMo vloerschalen moeten handmatig in de beschermvloer van het voertuig gemonteerd worden, net als de ProSafe-verankerpunten. Daarvoor levert Sortimo een freessjabloon.

Reageer op dit artikel