nieuws

Gedore Technag levert Sortimo bedrijfswageninrichting

Aanschaf

Sortimo Nederland en Gedore Technag intensiveren hun samenwerking. Met ingang van deze maand start Gedore Technag met de verkoop van de bedrijfswageninrichting ‘simpleco by Sortimo’. Gedore Technag zal de diverse ‘simpleco by Sortimo’ systeemuitvoeringen verkopen via zijn netwerk van vakhandelaren.

Gedore Technag levert Sortimo bedrijfswageninrichting

De range bestaat uit lichtgewicht inrichtingsoplossingen voor kleine, middenklasse en grote bedrijfswagens. Het inrichtingssysteem kenmerkt zich door zijn eenvoud, waar de zeer makkelijke manier van inbouwen een voorbeeld van is. Omdat de gebruiker dit zelf kan, bespaart hij ook kosten. Extra troef zijn de snelle levertijden, zegt Sortimo Nederland. “De systemen zijn bovendien zo gemaakt, dat het complete Sortimo assortiment koffers en BOXXen naadloos past in elke systeemuitvoering.”

‘Simpleco by Sortimo’

Gedore voert al langer ook andere producten van Sortimo voor de professionele vakman in het assortiment, zoals de Sortimo L-BOXX en het WorkMo mobiele werkstation. Beide zijn tevens verkrijgbaar gevuld met Gedore-gereedschap, specifiek afgestemd op toepassing door bijvoorbeeld elektriciens of loodgieters.

Reageer op dit artikel