artikel

Wij zoeken jou!

Aanschaf

Rijd jij in een bestelauto en lijkt het je leuk om ons jouw onderneming en bus te laten zien? Mooi, want wij zoeken jou!

Wij zoeken jou!

Voor een nieuw onderdeel op onze website zijn wij op zoek naar ondernemers die het leuk vinden om hun bestelauto of pick-up te laten zien en het verhaal erbij te vertellen. Waarom is het deze geworden? Hoe verliep dat aanschaftraject? Hoe is ‘ie opgebouwd en ingericht en wat is er misschien wel heel bijzonder aan?

Lijkt het je wat? Geef je dan op bij onze redactie!

Stuur een mail met een korte beschrijving van jouw bedrijf, met welke bedrijfswagen jij rijdt en je contactgegevens naar JouwBedrijfswagen@vakmedianet.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!

 

Reageer op dit artikel