artikel

Laat je je gereedschap los slingeren in de bus?

Aanschaf

Laat je je gereedschap los slingeren in de bus of heb je er mooie vakken voor gemaakt? Gereedschapsproducent Gedore en Sortimo, leverancier van de inrichting van bedrijfswagens, hebben de handen ineen geslagen. Resultaat zijn inlegstukken voor gereedschappen.

Laat je je gereedschap los slingeren in de bus?

Da’s handig. Afhankelijk van de gebruikersvereisten worden ze aangeboden in verschillende versies en kunnen ze individueel gecombineerd worden. Alle tools zijn snel terug te vinden. Het gebruik van de inlegstukken maakt het dagelijkse werk van de vakman heel wat makkelijker, stellen de twee leveranciers.

Gereedschap zo neerleggen in slipbestendige uitsparingen

Het gereedschap kun je zo veilig in een slipbestendige uitsparingen leggen.  De inlegstukken zijn compatibel met boxen, koffers en laden van de bedrijfswageninrichtingen en met een mobiel werkstation. De twee leveranciers in een bericht: “Je hebt zo de mogelijkheid om verschillende stukken te combineren, gebaseerd op je eigen individuele gebruik. Dankzij de geïntegreerde verzonken handgrepen kun je het benodigde gereedschap snel en ergonomisch uit de box of koffer nemen.”

Voordeel inlegstukken: je hebt overzicht

De voordelen van de inlegstukken in schuimrubber: het gereedschap is overzichtelijk georganiseerd. “Je kunt deze veiliger transporteren, zonder gevaar op beschadiging.” De inlegstukken hebben twee kleuren. Je ziet zo meteen als wanneer een tool ontbreekt. Ander voordeel: het formaat komt overeen met dat van het modulaire rooster voor inzetbakjes.

Reageer op dit artikel