artikel

Fiat brengt ‘gelimiteerde’ Ducato op Nederlandse markt

Aanschaf

Fiat Professional heeft speciaal voor de Nederlandse markt een naar eigen zeggen ‘gelimiteerde’ Ducato Pro Edition op de markt gebracht.

Fiat brengt ‘gelimiteerde’ Ducato op Nederlandse markt

Fiat Ducato roemt het model om zijn robuustheid, hoge laadcapaciteit, lage tildrempel, efficiënte motoren en de in- en ombouwmogelijkheden. De Ducato is voorzien van automatische airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer, in diepte verstelbaar stuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels die elektrisch te verstellen en te verwarmen verstel zijn. Verder is er een 5-inch touchscreen, navigatie, bluetooth en stuurwielbediening aan boord. De standaarduitrusting omvat LED-dagrijverlichting, mistlampen in de voorbumper, parkeersensoren achter, een tussenschot, een volwaardig reservewiel en diverse veiligheidsvoorzieningen voor tijdens het rijden.

Lees ook
Blijft stijging autoverkoop aanhouden?

Reageer op dit artikel